Головне

Наставника Байєра дискваліфікований на п`ять матчів за поведінку у грі з Боруссією

24.02.2016 13:29 207 0

Німецький футбольний союз дискваліфікував на п`ять матчів головного тренера леверкузенського Байєра Роджера Шмідта за те, що після вилучення він відмовився покидати лавку запасних в матчі чемпіонату Німеччини з дортмундською Боруссією, внаслідок чого гра була перервана майже на десять хвилин

Про це повідомляє офіційний сайт DFB.

З п'яти матчів Шмідт точно пропустить три, а ще двома зустрічами він покараний умовно з терміном дії до кінця червня 2017 року. Також тренер, який повністю визнав свою провину, виплатить грошовий штраф у розмірі 20 тисяч євро.

Зустріч проходила в неділю в Леверкузені і закінчилася перемогою Боруссії - 1:0. На 64-ій хвилині форвард дортмундців П`єр-Емерік Обамеянг відкрив рахунок.
Гравці і Шмідт вступили в суперечку з головним арбітром Феліксом Цвайером. На їх думку, гості не з того місця розіграли штрафний, після якого почалася гольова атака.

Цвайер прийняв рішення видалити з лавки Шмідта, але тренер відмовився покидати своє місце. Тоді арбітр разом з помічниками покинув поле сам і пішов в підтрибунне приміщення. Пауза тривала близько 10 хвилин. У результаті Шмідт підкорявся рішенню рефері, судді повернулися на поле і гра поновилася.

Крім того, спортивний директор Байєра Руді Феллер оштрафований на 10 тисяч євро за неспортивну поведінку в тому ж матчі з Боруссією, пише Р-спорт.

Роджер Шмідт
Коментарі ()